Reparatii Pompe de injectie   BOSCH VP44 - VP29 / VP30  Calitate si seriozitate - 12 luni Garantie pentru orice interventie! 

CONTACT

SC ACS-MOTORS DINAMIC SRL
Str. Tarancutei, Nr 19
Falticeni, Suceava
tel: 0742499988
stefi_sv@yahoo.com
office.motors47@gmail.com

MARFĂ ÎN PROMOŢIE

Preţ 500 RON (106 EUR)
în coş:
Preţ 450 RON (95 EUR)
în coş:

NOUTĂŢI

arr3Reconditionare pompe de inalta presiune BOSCH DELPHI DENSO SIEMENS-CONTINENTALOferim servicii complete de reconditionare pentru pompele de inalta presiune ce echipeaza... arr3Piese - AccesoriiPiese componente noi si second-hand pentru VP30 / VP44... arr3Reconditionare injector common-railReconditionam, testam injectoare common rail BOSCH, DELPHI, DENSO, SIMMENS. Testarea si codarea...

CEL MAI VÂNDUT

Preţ 1 000 RON (212 EUR)
în coş:
Preţ 500 RON (106 EUR)
în coş:
Preţ 250 RON (53 EUR)
în coş:

CUM CUMPĂR
Cum cumpar?

Pentru a achizitiona un serviciu sau un produs din cadrul acestui magazin online, aveti la dispozitie trei metode:

1. Comanda Online - Alegeti produsul sau serviciul dorit, apoi apasati butonul cumpara, selectati metoda de livrare Fan Courier, selectati plata ramburs, apoi apasati butonul COMANDA, completati mai apoi datele personale si adresa in campurile afisate, dupa care apasati butonul TRIMITE COMANDA. Dupa ce ati completat toti acesti pasi (cu datele reale) veti fi contactat de unul din reprezentantii nostri in vederea stabilirii conditiilor si finalizarii comenzii.

2. Telefonic - Pentru orice produs serviciu sau informatie puteti apela numarul de telefon 0742.499.988 la care veti intra in legatura cu unul din specialistii nostri stabilind cu acesta toate detaliile finalizarii comenzii dvs.

3 Email - Pentru orice produs, serviciu sau informatie puteti trimite un email la office.holm@gmail.com in care ne comunicati serviciul, produsul sau informatia de care aveti nevoie, impreuna cu datele dvs de contact si in cel mai scurt timp posibil veti fi contactat de unul din specialistii nostri in vederea finalizarii comenzii dvs.

 

SC ACS Motors SRL

Ne gasiti in Falticeni, Str. Tarancutei, Nr 19, Jud. Suceava
tel: 0742499988
scrieţi-ne
officemotors47@gmail.com

 

MGRkN